Φωτια Τωρα Νεα Μακρη - Στην καρδιά της Αθήνας το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής - Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτιά στο Μενίδι pics
Φωτιά στο Μενίδι pics from www.newsit.gr
Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ .

— πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή
Φωτιά στην Εύβοια: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή from www.pagenews.gr
Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της εικόνας χωρίς πηγή. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά τώρα στη νέα μάκρη (φωτό). Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk.

— ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ .

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' ΜΕ ΠΟΛΛÎ' ΜΕΤΩΠÎ' ΚΟΝΤÎ' ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ
ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' ΜΕ ΠΟΛΛÎ' ΜΕΤΩΠÎ' ΚΟΝΤÎ' ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ from 4.bp.blogspot.com
Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Στον άγιο εφραίμ & λιβισι. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη .

Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα.

Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη πυρκαγιά στην νέα μάκρη τώρα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετα τις 22.30 το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη στη διασταύρωση των οδών . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Φωτια Τωρα Νεα Μακρη - Στην καρδιά της Î'θήνας το εκκλησάκι της Î'γίας Κυριακής - Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.